Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
of 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 909 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Weihnachtstorte
17 Std.
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 Std. 35 Min
Schoko-Erdbeer-Rolle
5h
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Zitronen-Mango-Schnitten
6h 30 min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2sa
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30min
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Maracuja-Crème-brûlée
4hod.
Mandel-Eis mit Brownies
11h