Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
of 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 909 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melonenkuchen
3ωρ.
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8h 30 min
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3h 45 min
Schoko-Erdbeer-Rolle
5 Std.
Rote-Grütze-Torte
5 Std. 30 Min
Popcorn-Panna-Cotta
3 godz. 30 min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 godz. 45 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2j 30 menit
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Zitronen-Cheesecake-Creme
15min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1ωρ. 20 λεπτ.