Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i ciasta
- 3 jajka
- 1 żółtko
- 2 opakowania atramentu z kałamarnicy, płynnego (łącznie 8 g, patrz wskazówka)
- woda, do gotowania makaronu
- sól, do gotowania makaronu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1510.5 kJ / 360.8 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 348.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosyjskie puszyste faworki (Taratuszki)
40 Min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2u. 15min
Chruścik lany
30 λεπτ.
Ciasto francuskie szybkie
1ωρ. 20 λεπτ.
Faworki - róże
1ωρ. 10 λεπτ.
Wolno gotowany bulion cielęcy i ravioli z dynią (z osłoną noża miksującego)
8 Std. 50 Min
Operetta z owocami morza i kulkami ziemniaczanymi
2 Std. 10 Min
Pączki
1ωρ. 20 λεπτ.
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2u. 45min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1ωρ. 30 λεπτ.
Bezy klasyczne
3h 15min
Faworki na żółtkach z piwem
2 godz. 30 min