Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 215 g mleka
- 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g)
- 100 g cukru
- 450 g mąki pszennej, typu 650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ½ łyżeczki soli
- 7 jajek, rozm. M, w tym 6 jajek zafarbowanych (patrz wskazówka)
- 1 żółtko, do posmarowania chlebków
- cukier perlisty, do posypania chlebków (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2104 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierniczki-witrażyki
2h 10min
Chruścik lany
30 Min
Baranek wielkanocny
1 godz. 30 min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2h 10min
Wielkanocny baranek z makiem
2h 15min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 Std. 50 Min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1 godz. 30 min
Chleb-pająk
2 Std. 55 Min
Ciasteczka twarogowe zajączki
1 Std. 10 Min
Bezy klasyczne
3 Std. 15 Min
Bułeczki-jabłka
2 Std. 30 Min
Lizaki bezowe choinki
3h 40min