Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto francuskie
- 100 g zimnej wody
- 500 g mąki pszennej, typu 500, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 3 jajka, plus 1 roztrzepane, do posmarowania ciastek
- 2 łyżki octu
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta cukru
- 300 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 600 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 50 g mleka
- 1 opakowanie budyniu waniliowego, w proszku, niesłodzonego
- 50 g cukru
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 389.8 kJ / 93.1 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 27.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kluski jaglano-serowe z sosem truskawkowym
30 Min
Oponki (bez cukru)
45 Min
Knedle bawarskie
1h
Deser biszkoptowy z budyniem i śmietaną (Zuccotto)
26 godz. 25 min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 Min
Jogurt waniliowy z biszkoptami i morelami
1 Std. 30 Min
Tarta z winogronami i galaretką
5 Std. 40 Min
Rosyjskie puszyste faworki (Taratuszki)
40 Min
Oponki serowe
45 Min
Ciasto makowe
1h
Kakaowa rolada z kremem śmietanowym i owocami
4hod.
Szarlotka tradycyjna
2h 20min