Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Crust
- 1 lemon
- 2 large eggs, divided
- 5 oz sugar
- 7 oz unsalted butter, in pieces
- 1 pinch salt
- 14 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tbsp baking powder
Filling
- 8 large eggs, divided
- 14 oz heavy whipping cream
- 4 ½ oz sugar
-
6
oz passion fruit juice blend
of 6 oz passion fruit purée, canned blend
Meringue Topping
- 5 ½ oz sugar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2891.4 kJ / 691.1 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 289.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glazed Lemon Muffins
1 Std.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
French Macarons with Blueberry Jam
1 Std. 30 Min
Lemon Pound Cake
2u.
Tapenade Pizza Dough
4 Std.
Frozen Lime Pie
4 Std. 30 Min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Banana Liqueur Pudding
6h
Peach Cobbler
2h 35min
Gingerbread Bundt Cake
1 Std. 40 Min
Buttercream Frosting
5 Min