Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g grzybów, suszonych, np. borowików lub podgrzybków
- 1600 g wody
- 40 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 40 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 30 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 70 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 80 g makaronu, suchego, typu łazanki
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu, w temp. pokojowej
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 617.5 mg
Alternatieve recepten
Kompot z suszu
2 Std. 10 Min
Gołąbki z kaszą i grzybami; Sos grzybowy
1 godz. 45 min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Zupa ziemniaczana z suszonymi grzybami
35min
Zupa grzybowa
1h 15min
Zakwas buraczany
168 godz. 50 min
Wigilijna kapusta z grochem
2 Std. 20 Min
Żurek
50 λεπτ.
Wigilijna kapusta z grzybami
1ωρ. 20 λεπτ.
Bigos
1ωρ. 30 λεπτ.
Kapusta zasmażana
1 Std. 35 Min
Bigos podhalański
1 godz. 40 min