Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g kapusty kiszonej
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 10 g oleju
- 250 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 150 - 200 g boczku, surowego, bez kości, ze skóry, wędzonego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 600 g wody
- 20 - 30 g koncentratu pomidorowego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 owoce jałowca
- ¼ - ½ łyżeczki kminku
- ½ - 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 320 g makaronu, suchego, typu łazanki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2306 kJ / 550.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 816.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gołąbki z kaszą i grzybami; Sos grzybowy
1h 45min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Zupa ogórkowa
30 Min
Bigos z kiełbasą i ziemniakami
1 godz. 20 min
Sos pieczarkowy
40 dk
Placki po węgiersku z gulaszem
1h 45min
Wigilijna kapusta z grochem
2 Std. 20 Min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1sa 30 dk
Krokiety z grzybami i kapustą
2h 10min
Fasolka po bretońsku
13 Std. 30 Min
Bigos
1sa 30 dk
Kapusta zasmażana
1h 35min