Cremet fennikel- og gulerodssuppe

Cremet fennikel- og gulerodssuppe

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portioner

Ingrediënten

  • parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
    50 g
  • fennikel, frisk skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    350 g
  • gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    250 g
  • porrer skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    40 g
  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
    30 g
  • vand
    500 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • salt, fint (optioneel)
    1 knivspids

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.1 g
Calorieën 711 kJ / 170 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 6.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen