Apparaten en Accessoires
Cremet fennikel- og gulerodssuppe
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portioner
Ingrediënten
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)50 g
-
fennikel, frisk skåret i mindre stykker (2-3 cm)350 g
-
gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2-3 cm)250 g
-
porrer skåret i mindre stykker (2-3 cm)40 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering30 g
-
vand500 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
salt, fint (optioneel)1 knivspids
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
711 kJ /
170 kcal
Vetten
13.6 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
6.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sanselige supper
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Cremet tomatsuppe
30min
Misosuppe med tofu
Geen beoordelingen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Geen beoordelingen
Vietnamesisk pho
Geen beoordelingen
Miso kyllinge suppe
Geen beoordelingen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Geen beoordelingen