Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kartoffeln
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (5 mm)
Kräuterbutter
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 geh. EL Schnittlauch, in Röllchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Rumpsteak und Fertigstellung
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Rumpsteaks (à 200 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Braten
- 2 Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schinkenspeckwürfel
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4737 kJ / 1132 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 2241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta- und Pizzasauce
30 λεπτ.
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1hod. 20min
Gulasch
2hod.
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.
Low Meat Bolognese
1hod.
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2ωρ. 15 λεπτ.
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40 λεπτ.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Häschen-Rührei-Körbchen
35 λεπτ.
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min