Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g bacon cortado em fatias
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 450 g carne de porco picada
- 300 g carne de frango picada
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. sopa de ketchup
- 40 g brandy
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 30 g pistácio s/ casca e c/ sal
- 40 g ginja
- 200 g peito de pato s/ pele fumado, cortado em fatias (1-2 mm aprox.)
- 250 g pimento morrone
- 200 g peito de frango s/ pele cortado em fatias (5 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1866.2 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 404 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leite creme com xarope de ácer
20 min
Pizza calabresa
27 godz.
Conserva de tomate com mel
45min
Tiramisu de chocolate picante
6h
Brandade de bacalhau
40min
Soufflé de marisco
2h
Iogurte gelado com frutos vermelhos
18h
Bolo salgado de bacon e tâmaras
1h
Smoothie matinal de frutos vermelhos e matcha
10 min
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3h 30min
Sopa verde de olhos assustadora
30min
Mousse de maracujá e gengibre
8h 15min