![Chocolate Ganache Tart with Caramel Chocolate Ganache Tart with Caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c70abd74-0eca-47de-a2e5-3d40a7c5cde1/Derivates/82f3afa7-59f8-40c5-ad8a-854a2adbf5c4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- ½ oz unsalted butter
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Shortcrust Pastry
- 7 oz all-purpose flour
- 4 oz sugar
- 3 tbsp unsweetened cocoa powder
- ½ tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
-
1
vanilla bean
of 1 ½ tsp vanilla bean paste - 4 oz unsalted butter
- 1 large egg
Dark Chocolate Ganache
- 7 oz dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- fresh fruit, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 50.9 mg
Alternatieve recepten
Bee Sheet Cake with Frosting
1h 25min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 min
Pizza Monkey Bread
2h 30min
Classic Yellow Cake
1ч. 30 мин.
Mississippi Mud Pie
2ч. 20 мин.
Japanese Souffle Pancakes
40 мин.
Meringue Ghosts
12h 25min
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2h 30min
Fruit Tart
2h 40min
French Macarons with Blueberry Jam
1ч. 30 мин.
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 мин.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2ч.