![Ananas cuit sous vide au caramel Ananas cuit sous vide au caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f6ba6130-5b50-496b-90a0-b97788b3e2d8/Derivates/30eaf19c-99c8-4d0b-a052-64719cf63832.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ananas frais (environ 700 g)
- 450 g de caramel liquide, séparé (225 g + 225 g)
- 2 anis étoilés, séparés (1+1)
- 20 baies de poivre rose, séparées (10 + 10)
- eau pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
- 30 g de jus de citron
- glace ou sorbet à la noix de coco, pour servir
- pistaches, non salées, décortiquées, pour décorer
- 6 feuilles de menthe, pour décorer
- Voeding
- per 2 morceaux
- Calorieën
- 1539 kJ / 367.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 185.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Herbes salées
15min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 Min
Biscuits à la menthe et aux pépites de chocolat
Geen beoordelingen
Brioches du Carême
1h 55min
Vinaigrette au miso à l'érable
5min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8h 30min
Betteraves Sous vide
40 Min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25 min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 Min
Crème de citron
1h