Tártaro de legumes e algas

Tártaro de legumes e algas

Geen beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
6 doses

Ingrediënten

  • água mais q.b. p/ hidratar
    300 g
  • sal
    2 c. chá de
  • feijão-verde redondo cortado em cubos (0,5 cm aprox.)
    250 g
  • pimento vermelho cortado em cubos (0,5 cm aprox.)
    130 g
  • beringela cortada em cubos (0,5 cm aprox.)
    130 g
  • curgete cortada em cubos (0,5 cm aprox.)
    100 g
  • algas secas
    4 - 5 c. sopa de
  • alho
    ½ dente de
  • cebola roxa
    40 g
  • chalota
    40 g
  • alcaparras em conserva
    10 g
  • cornichons
    50 g
  • azeite
    30 g
  • óleo de sésamo, tostado
    10 g
  • Salsa q.b. picada p/ guarnecer
  • Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 438 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 409.3 kJ / 97.8 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 8.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...