Apparaten en Accessoires
Risotto med Karl Johan svampe
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portioner
Ingrediënten
-
persille, frisk1 bundt
-
skalotteløg skåret i halve30 g
-
40 g champignon, tørrede, renset og skåret i mindre stykkerKarl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker300 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)320 g
-
hvidvin, tør60 g
-
1 tsk med top oksebouillonsalt1 tsk
-
vand800 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1861 kJ /
444 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
50 års jubilæum
50 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegetarlasagne
Geen beoordelingen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Geen beoordelingen
Soba nudler
Geen beoordelingen
Japanske ramen nudler
Geen beoordelingen
Dumpling dej
1u.
Kinesiske ægnudler
1u.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Geen beoordelingen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Geen beoordelingen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Geen beoordelingen