Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
6 portioner

Ingrediënten

  • syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
    200 g
  • gulerødder skåret i skiver
    100 g
  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • tomatpure
    70 g
  • kyllingehjerte
    300 g
  • perlebyg skyllet
    30 g
  • kyllingebouillon
    1000 g
    1000 g vand
  • salt
    ½ tsk
  • kartofler skåret i tern (1 cm)
    300 g
  • peberkorn, sorte
    10
  • laurbærblad, tørret
    1
  • dild, frisk til servering
    10 g
    10 g persille, frisk, til servering
  • creme fraiche til servering
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1137 kJ / 272 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 18 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen