Apparaten en Accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Voorbereiding 5min
Totaal 14u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optioneel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optioneel) geroosterd, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
383.8 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1949.7 kJ /
466 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
45.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min