Compatibele versies
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 781.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Mexican Chicken Ring
55 min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Calzone Napoletano
1h 40min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 Std. 20 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min