Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 380 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 500 g farinha
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- Sal grosso q.b. p/ polvilhar
Pesto
- 20 g queijo parmesão
-
20
g pinhão
of 20 g amêndoa - ½ dente de alho
- 80 g folhas de manjericão
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 tomates maduros cortados em rodelas (7-8 mm aprox.)
- Sal q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de orégãos
- 300 g queijo mozarela cortado em rodelas (5-6 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min
Molho pesto
5 Min
Focaccias
2h
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Sopa Tailandesa (Tom yum) com zoodles - TM6
Geen beoordelingen
Cocktail Hugo Spritz
25 Std. 10 Min
Waffles de parmesão com presunto e pesto rosso
35 dk
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40 dk
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Tarte tatin
2h
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 Std. 50 Min
Húmus de tremoço
20 Min