Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 279.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1sa 5 dk
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Soufflé de marisco
2sa
Tagliatelle de cenoura e abobrinha
35 Min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 godz. 10 min
Tártaro de salmão
1sa 30 dk
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 Min
Risoto de lagostins
50min
Creme de espargos e vieiras
45 Min
Merengues de chocolate com molho de frutos vermelhos
3h