Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 300 g pêssego maduro, s/ pele, s/ caroço, cortado em pedaços (ver dica)
- 100 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g sumo de limão (½ uni. aprox.), mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 gotas de Tabasco® verde
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 dente de alho
-
250
g argolas de lulas
of 250 g argolas de lulas descongeladas - Azeite q.b.p/ temperar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 509.1 kJ / 121.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 617 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pato com noodles e nabiças
50 min
Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã
35 min
Poke proteico
1h
Embrulhos de espinafres, ervilhas e cogumelos
Keine Bewertungen
Risoto de kimchi
25 Min
Guisado de gengibre e tomate com camarão
35 min
Folhado de mexilhão e berbigão com alho-francês
2u. 15min
Sopa Pho
50 min
Moussaka de lentilha
2 Std. 20 Min
Beterraba cozida (Modo descascar)
40 Min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min