Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 15 g oleju
- 400 g dyni piżmowej, pokrojonej na kawałki
- 100 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 60 g orzechów nerkowca
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
- 700 - 750 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 697 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa krem z kiszonych ogórków z soczewicą
40 min
Zupa krem z brokułu z grzankami
45 min
Zupa krem z batatów z orzechową posypką
50 min
Zupa krem z buraków i szaszłyki warzywne z tofu na parze
1 godz.
Zupa krem z buraków
45 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa dyniowo-marchewkowa
50 min
Zupa krem z dyni z curry
35 min
Zupa z pieczonej dyni
50 min
Zupa krem z dyni z gruszką
55 min
Krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowym
30 min
Zupa dyniowa z ravioli
35 min