Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl und mehr zum Braten
- 1 EL Essig
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Minze, getrocknet
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 Std. 5 Min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1h 15 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 Std.
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15 min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2h
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min