Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 110 g açúcar
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 120 g óleo
- 3 ovos
- 90 g leite
- 300 g farinha tipo 55
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 50 g amêndoa ralada
Recheio
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 250 g crème fraîche
- 150 g queijo mascarpone
- 15 g mel
- 10 g vinho do Porto
- 300 g uvas brancas cortadas em metades e s/ grainhas
- 150 g uvas vermelhas cortadas em metades e s/ grainhas
- 225 g água
- 45 g gelatina em pó de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2168.6 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 188.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate de três manteigas
1h 40 min
Bolinhos de manga com puré de fruta (Baby-Led Weaning)
Geen beoordelingen
Cheesecake arco-íris
Geen beoordelingen
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Pérolas de uva com champanhe
Geen beoordelingen
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1 Std.
Vulcões de chocolate e matcha
2h
Casa de gengibre (massa de bolo)
1h 30min
Nuggets de salmão com palitos de cenoura (Baby-Led Weaning)
45 Min
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 Min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45 Min
Gelado de menta e chocolate
24h