Compatibele versies
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 12 vieiras con coral cortadas en láminas
- 50 g de canónigos
-
30
g de aceite de vainilla (ver sugerencia)
of 30 g de aceite de oliva virgen extra - 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4872 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 28.04 g
- Koolhydraten
- 103.55 g
- Vetten
- 71.08 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza de salami con borde de queso
1h 50min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Tarta flambeada alsaciana
1h 5 min
Pizza con mermelada picante de fresas, jamón y rúcula
1j
Miniquiches de espárragos y queso brie
1j
Bao buns con salmón y espárragos
1j
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Rollos de hojaldre con pistachos
2h
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2h
Pincho de albóndiga con farfalle
45 Min
Pissaladiere
1j
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min