牛肝菌菇燉飯

牛肝菌菇燉飯

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮巴西利
    1 把
  • 紅蔥頭 切對半
    30 克
  • 新鮮牛肝菌菇 ,洗淨,切小塊
    300 克
    40 克 乾燥牛肝菌, ,在水中泡發後,擠乾水分
  • 特級初榨橄欖油
    30 克
  • 義大利米 (Carnaroli、Arborio或烹煮時間為14分鐘的種類)
    320 克
  • 不甜白酒
    60 克
  • 800 克
  • 1 茶匙
    1 滿茶匙 肉高湯醬, (自製)
  • 奶油 切小塊
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.1 g
Calorieën 1861 kJ / 444 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 69.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...