Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de mollejas de ternera
- 1750 g de agua
- 250 g de vinagre de vino blanco
- cubitos de hielo
- 300 g de cebolletas en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 cucharadas de cebolleta (parte verde, picada)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Riñones al jerez
1 Std.
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40 Min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
Keine Bewertungen
Pimientos agridulces
1h 5min
Locro
25 Std. 15 Min
Mollejas al verdeo
3 Std.
Marquise de chocolate
2h 40min