Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 jajek
- 1 szczypta soli
- 150 g mleka
- 120 g mąki pszennej
- 60 g cukru
- 5 - 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 2 łyżeczki skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 2 łyżki masła
- 2 łyżki rodzynek
- 1 - 2 łyżki cukru pudru, do oprószenia omletu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1755 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1 Std. 10 Min
Tosty francuskie z czerstwych bułek
25 Min
Omlet biszkoptowy
10min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1 godz.
Małdrzyki krakowskie
25 Min
Tosty francuskie z nutą pomarańczy i cynamonu (bez cukru)
1 godz.
Naleśniki à la Suzette
55min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 Min
Racuchy na maślance
30 Min
Placki z serkiem
45 Min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 Std. 5 Min