Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 jajek
- 1 szczypta soli
- 150 g mleka
- 120 g mąki pszennej
- 60 g cukru
- 5 - 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 2 łyżeczki skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 2 łyżki masła
- 2 łyżki rodzynek
- 1 - 2 łyżki cukru pudru, do oprószenia omletu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1755 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jabłka w cieście
1h
Racuchy na maślance
30 min
Tarte jabłka w cieście naleśnikowym (TM5)
50 min
Knedle twarogowe z sosem morelowym
45 Min
Tosty francuskie z czerstwych bułek
25 min
Małdrzyki krakowskie
25 min
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10 min
Omlet biszkoptowy
10 Min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20 min
Pieczony naleśnik z owocami i jogurtem (Dutch Baby)
35 Min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min
Drożdżowe racuchy z krojonymi jabłkami (TM5)
1h