Apparaten en Accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 40min
6 porties
Ingrediënten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
136 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Kerst stol
2u. 20min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Mediterrane kippenpastei
50min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min