Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white wine vinegar
- 80 g raw sugar, to taste (see Tips)
- 100 g sweet wine
- ½ tsp sea salt
- 5 allspice berries (see Tips and variations)
- 500 g ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)
- spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
- Voeding
- per 900 g
- Calorieën
- 2861.8 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 138.5 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 999.4 mg
Alternatieve recepten
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min
Brandy custard (TM6)
15min
Classic zabaglione
15min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Lollipops
40min
Thai green curry paste
10min
Beef rendang
6h 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Mint sauce
5 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min