Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ñoquis
- 5 g de perejil fresco
- 5 g de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 1 diente de ajo
- 200 g de leche
- 60 g de manteca
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 g de sémola
- 1 huevo
Salsa de ossobuco
- 1 zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cebolla mediana en cuartos
- 1 puerro en trozos
- 2 cebollas de verdeo en trozos
- 1 rama de apio en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de ossobuco de ternera en cubos (2 cm) (sin hueso; retirar el tuétano y reservar)
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de puré de tomate
- 250 g de agua
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
- 1 rama de tomillo fresco
-
2
cucharaditas de granos de pimienta rosa
of 2 cucharaditas de granos de pimienta variada - 5 g de perejil fresco picado para decorar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pan de molde
3 Std.
Ñoquis de sémola
3 godz. 30 min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Nuggets de pollo al horno
1 Std.
Hummus de zanahoria
15min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Budín de naranja
1 Std.