![Burro bianco allo champagne Burro bianco allo champagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6da44936-070d-46d6-8f2a-066f2d542d1b/Derivates/95b23527-c7b5-43dc-acfa-7eb442f2bcca.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
of 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 144.8 g
- Verzadigd vet
- 84.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1043.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 godz. 45 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20 min
Baklava
1h 30min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Noccioline speziate
1 Std.
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Milkshake al burro di arachidi
15min
Salsa dolce allo yogurt
10 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min