Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
of 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 144.8 g
- Verzadigd vet
- 84.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1043.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassata siciliana
6h 35min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 godz. 30 min
Spiedini di frutta con salsa mou
25 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Savoiardi morbidi
40 Min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2h 20min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Crema di Cogne
15min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min