Burro bianco allo champagne
TM6

Burro bianco allo champagne

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    of 1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 500 g
Calorieën
6249 kJ / 1494 kcal
Eiwitten
7.4 g
Koolhydraten
20.5 g
Vetten
144.8 g
Verzadigd vet
84.4 g
Vezels
1.8 g
Natrium
1043.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten