Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
of 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2470 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1096.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di formaggio all'aneto
10 dk
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 dk
Salsa di cipolle e mele
30 dk
Crème brûlée
1h 10min
Zabaione allo spumante
15 dk
Salsa appetitosa
10 dk
Patè di peperoncini
30 dk
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 dk
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Crema di melanzane
50 min
Purè di patate all'aglio
50 min