Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
of 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2470 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 56.6 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1096.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di peperoni rossi (Ajvar)
1h
Confettura di fragole e fiori di sambuco
Geen beoordelingen
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 godz.
Vellutata di verdure e ortiche con granola aromatica
1h 15min
Salsa Mornay
20 min
Zabaione allo spumante
15min
Zabaione all'anice
15min
Purè di patate all'aglio
50min
Crema di formaggio alla barbabietola
10 min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40min
Éclair all'arancia
7 Std.