Brød med egg og soltørkede tomater

Brød med egg og soltørkede tomater

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
12 porsjon

Ingrediënten

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    40 g
Deig
  • rosmarin, fersk kun blader
    2 kvister
  • tomat, tørket
    30 g
  • vann
    130 g
  • melk
    100 g
  • sukker
    1 ts
  • fersk gjær smuldret opp
    25 g
  • hvetemel
    500 g
  • olivenolje
    40 g
  • salt
    1 ½ ts
Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle til 1 l
Montering
  • olivenolje til smøring
    1 ss
  • brødsmuler, tørket til dryssing
    2 ss
  • rød pesto
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 235.3 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1146 kJ / 273.9 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 36.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen