Apparaten en Accessoires
Terte med tunfisk, egg og kapers
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
8 stykker
Ingrediënten
Egg
-
egg, medium kalde2
-
vann for å fylle opp til 1 l
Terte
-
hvetemel
-
smør, usaltet
-
egg, medium1
-
salt1 ts
-
vann2 ss
Topping
-
tunfisk, på boks, i saltvann drenert350 g
-
hvitvinseddik2 ss
-
sitronsaft, ferskpresset30 g
-
eggeplomme1
-
olivenolje10 g
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper1 ts
-
ansjosfilet, i olje drenert3 stykker
-
honning10 g
-
cherrytomater100 g
-
kapers, syltet drenert20 g
-
rødløk delt i ringer (1 mm)50 g
-
ruccola, blader30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
337.6 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
26.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Påskeoppskrifter
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Vegetariske pølseruller
Geen beoordelingen
Australske Kjøttpaier
Geen beoordelingen
Havrekjeks
Geen beoordelingen
Kjøttpaier med rosmarin
Geen beoordelingen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1u. 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Geen beoordelingen
Speltpizza med sikori og taleggio
Geen beoordelingen
Vannkringle
1u.
Potetlefse
1u.
Terte med purre og skinke
1u. 55min