Apparaten en Accessoires
蠔油燴烏参
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片60 克
-
甜豌豆 去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
692.2 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
565.2 kJ /
135.1 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4186.3 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
58 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
味噌菠菜義大利麵
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
水牛辣雞小漢堡
Geen beoordelingen
迷你伯爵茶蛋糕
1u.
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
燉牛肩佐義大利餃
1u. 30min
波蘭傳統薑餅蛋糕
Geen beoordelingen
海苔花枝煎餅
Geen beoordelingen
摩洛哥雞肉庫司庫司
Geen beoordelingen