Apparaten en Accessoires
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋2 顆
-
水 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)300 克
-
罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾140 克
-
韓式泡菜120 克
-
洋蔥 切絲
-
小黃瓜 切粗條
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
301.8 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
2117.6 kJ /
506.1 kcal
Vetten
45.3 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
1.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
爽口輕食
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
櫛瓜餅皮披薩
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
義大利鮭魚方餃
Geen beoordelingen
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Geen beoordelingen
韓式雜菜冬粉
1u. 45min
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
義式牛肉香腸蔬菜卷
1u. 20min