Apparaten en Accessoires
玉米筍炒青江菜
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
玉米筍 切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
242.8 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
324.9 kJ /
77.7 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
4198 g
Koolhydraten
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
64 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
素燴香菇
Geen beoordelingen
山藥燴菇
25min
薑香椰奶菠菜義大利麵
Geen beoordelingen
純素義麵醬
Geen beoordelingen
蠔油燜雙菇
2u. 20min
當歸猴頭菇
Geen beoordelingen
純素茄子瑪斯曼咖哩
Geen beoordelingen
蘆筍花椰菜蘑菇飯
Geen beoordelingen
麻辣櫛瓜麵
20min
旋轉烤馬鈴薯塔
1u.
糖醋黃瓜片
5min
糖醋青椒
25min