Apparaten en Accessoires
炒青木瓜絲
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
青木瓜 去皮,去籽,切細絲200 克
-
油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽味烤花生 稍微拍碎30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
414.6 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
734.3 kJ /
175.5 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
5890.8 g
Koolhydraten
16.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
64 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
素燴香菇
Geen beoordelingen
山藥燴菇
25min
薑香椰奶菠菜義大利麵
Geen beoordelingen
純素義麵醬
Geen beoordelingen
蠔油燜雙菇
2u. 20min
當歸猴頭菇
Geen beoordelingen
純素茄子瑪斯曼咖哩
Geen beoordelingen
蘆筍花椰菜蘑菇飯
Geen beoordelingen
麻辣櫛瓜麵
20min
旋轉烤馬鈴薯塔
1u.
糖醋黃瓜片
5min
糖醋青椒
25min