Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1417 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 godz. 20 min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Steak tartare
30 Min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4h 15min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 Min
Foie de pato
33u.
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Yemas
4h 20min