![Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D78EE57F-B558-4EA2-8D94-2E2A8A5FE2D3/Derivates/466F2A23-B9D6-481E-8D81-AC842DA81DFF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1417 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 10 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Royal de foie con caramelo
1 Std. 50 Min
Bechamel
15 dk
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1h 30min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Coulis de fruta
10min
Reducción de vino tinto
40 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Trufas de chocolate negro
4h 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min