Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g d'eau
of 200 g de lait écrémé -
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 sachet de levure boulangère sèche - 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 30 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 6 c. à soupe de fromage à tartiner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 184 mg
Alternatieve recepten
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2h 15min
Pides aux trois fromages
1h 40min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pain pide (pain turc)
2h
Pains batbout marocains
1h
Harira
7 Std.
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 Std. 50 Min
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1h 10min