![Batbout au fromage Batbout au fromage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/628aa079-a8a5-481d-aa25-4c0acbb16257/Derivates/a20ef853-34bd-47ad-806d-820c097431c5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g d'eau
of 200 g de lait écrémé -
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 sachet de levure boulangère sèche - 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 30 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 6 c. à soupe de fromage à tartiner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 184 mg
Alternatieve recepten
Crêpes mille trous
1h 10 min
Msemen
40 Min
Harira
7 Std.
Pains batbout marocains
1 Std.
Pain pide (pain turc)
2h
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Sfenj - donuts marocain
2h 45min
Buns jambon-fromage, carottes râpées aux pommes
3 Std. 50 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2h 50 min
Pides aux trois fromages
1h 40min