Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive, pour le saladier
Les garnitures (aux choix)
- sauce tomate
- crème fraîche
- fromages mixés (mozzarella, gruyère, gorgonzola, chèvre...)
- herbes aromatiques fraîches ou séchées (de Provence, romarin, origan, thym...)
- saumon fumé
- jambon ou jambon cru
- saucisses, en tranches
- légumes variés, grillés
- champignons frais
- poivrons
- oignons, en lamelles
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Miniburgers aux steaks épicés
3h 45min
Miniquiches lorraines
55 Min
Miniburger mexicain, salsa pimentée à l'avocat
4h
Miniclub-sandwichs
1 Std. 30 Min
Hamburgers
3 Std. 15 Min
Msemen
40 Min
Burger de poisson
2h 10min
Batbout au fromage
30 Min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 Std. 30 Min
Pains batbout marocains
1 Std.
Pizzas marinara
3u.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min