Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
-
500
g Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bestäuben
of 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bestäuben - 2 ¾ TL Salz
-
300
g Tomaten, in Stücken
of 300 g stückige Tomaten - 20 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund Basilikum, abgezupft, zerzupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 5614 kJ / 1342 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 29.1 g
- Natrium
- 3629 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Römische Pizza Bianco
6h 30min
Streuselzopf
1 godz. 30 min
Pitabrote
2 Std.
Sloppy Joes
1h 45min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Croissants
6h 30min
Italienische Ciabattas
4 godz. 30 min
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15min
Puddingbrezeln
3h
Burger Buns
3h