Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Salsa bolzanina
15 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min
Smacafam
55min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Crostatine al limoncello
2 godz. 35 min