Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compote (la veille)
- 150 g de framboises fraîches
- 60 g de sucre roux
- 150 g de pommes, détaillées en dés
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Les carrés de pâte (le jour même)
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour fariner
Le crumble (le jour même)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 25 g de beurre doux
- 25 g de sucre roux
- 25 g de poudre d'amande
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1815.7 kJ / 435.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 211.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette amandes et orange
1 Std. 45 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Donuts au chocolat
3 Std. 25 Min
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Petits flans pâtissiers
1h 15min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Soufflé glacé à la pêche
4h 40min
Mille-feuille à l'abricot
45 Min
Tartelettes aux pommes en filo
1小时 20 分钟
Douillon aux poires
1h 15min
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3 Std.