Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remoulade
- 200 g óleo
-
5
pés de cerefólio
of 5 pés de salsa - 50 g cornichons
- 1 ovo
- ½ - 1 c. chá de sumo de limão (optioneel)
- ½ c. chá de mostarda
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de açúcar
- 100 g crème-fraîche
Rosbife e batatas
- 600 g lombo de vaca
- 20 g manteiga
- 2 pés de alecrim
- Água q.b.
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - Azeite q.b. p/ untar
- 800 g batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Pimentão doce q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1933 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadinho madeirense
2h
Camarão com molho cocktail
30 Min
Patê de avocado
10min
Filé de peru recheado com damascos
2h 25min
Pão delícia
1h 50min
Cebola caramelizada
40min
Peito de frango à parmegiana
1h 10 min
Bolo de carne
1h 20min
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45min
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35 Min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 godz. 25 min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 Std. 30 Min