Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remoulade
- 200 g óleo
-
5
pés de cerefólio
of 5 pés de salsa - 50 g cornichons
- 1 ovo
- ½ - 1 c. chá de sumo de limão (optioneel)
- ½ c. chá de mostarda
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de açúcar
- 100 g crème-fraîche
Rosbife e batatas
- 600 g lombo de vaca
- 20 g manteiga
- 2 pés de alecrim
- Água q.b.
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - Azeite q.b. p/ untar
- 800 g batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Pimentão doce q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1933 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco lento
16h
Quiche de tomate, espinafres e ricota - TM6
1 Std. 30 Min
Risoto de funghi
40 Min
Fondue de abóbora com camarão
Keine Bewertungen
Casquinha de siri
40 Min
Tarte de carne com cerveja
1u. 40min
Gulab jamun com água de rosas
30 Min
Risoto com cebola caramelizada
1h
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 Std. 45 Min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Feijoada à brasileira
6 godz.
Bife Wellington
50 min