Apparaten en Accessoires
Glutenfritt surdeigsbrød
Voorbereiding 1u. 20min
Totaal 192u. 20min
15 skiver
Ingrediënten
Glutenfri surgdeigstarter
-
bokhvetemel pluss ekstra 150 g etter behov200 g
-
vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov280 g
Glutenfritt surdeigsbrød
-
matlagingsspray, olivenolje til smøring
-
brunt rismel (se tips)240 g
-
bokhvetemel (se tips)180 g
-
pilerotmel70 g
-
chiafrø, hvite40 g
-
xanthan gum1 ss
-
salt1 ½ ts
-
rårørsukker2 ts
-
egg2
-
vann, varmt pluss ekstra 700 g til steking300 g
-
cider eddik1 ss
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 skive
Natrium
239.6 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
678.3 kJ /
161.5 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
25.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Damperbrød med sirupsmør
Geen beoordelingen
Irske Potetkaker
Geen beoordelingen
Natronrundstykker med cheddar
Geen beoordelingen
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Geen beoordelingen
Minibrød med sjokolade og squash
Geen beoordelingen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Geen beoordelingen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Geen beoordelingen
Flatbrød
1u.
Tangzhong melkebrød
Geen beoordelingen
Søtt frokostbrød
1u. 30min