Glutenfritt surdeigsbrød

Glutenfritt surdeigsbrød

Geen beoordelingen
Voorbereiding 1u. 20min
Totaal 192u. 20min
15 skiver

Ingrediënten

Glutenfri surgdeigstarter
  • bokhvetemel pluss ekstra 150 g etter behov
    200 g
  • vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov
    280 g
Glutenfritt surdeigsbrød
  • matlagingsspray, olivenolje til smøring
  • brunt rismel (se tips)
    240 g
  • bokhvetemel (se tips)
    180 g
  • pilerotmel
    70 g
  • chiafrø, hvite
    40 g
  • xanthan gum
    1 ss
  • salt
    1 ½ ts
  • rårørsukker
    2 ts
  • egg
    2
  • vann, varmt pluss ekstra 700 g til steking
    300 g
  • cider eddik
    1 ss

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 skive

Natrium 239.6 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 678.3 kJ / 161.5 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 25.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen