Apparaten en Accessoires
Irske Potetkaker
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
8 stykker
Ingrediënten
-
vann til damping800 g
-
potet, melne skrellet, delt i biter (3 cm)500 g
-
gressløk, fersk delt i lengder ( 2cm)6
-
smør, usaltet pluss ekstra til steking50 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing50 g
-
bakepulver¼ ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Eiwitten
2 g
Calorieën
497 kJ /
119 kcal
Vetten
5.4 g
Koolhydraten
15.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Britiske favoritter
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Damperbrød med sirupsmør
Geen beoordelingen
Natronrundstykker med cheddar
Geen beoordelingen
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Geen beoordelingen
Minibrød med sjokolade og squash
Geen beoordelingen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Geen beoordelingen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Geen beoordelingen
Flatbrød
1u.
Tangzhong melkebrød
Geen beoordelingen
Søtt frokostbrød
1u. 30min
Soyamelk og dampede boller
Geen beoordelingen