Apparaten en Accessoires
Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps
Voorbereiding 35min
Totaal 35min
42 stykker
Ingrediënten
Rødbetblinis
-
egg, medium separerte2
-
rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)280 g
-
yoghurt naturell170 g
-
bokhvetemel120 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov1 ss
Pepperotkrem
-
persille, fersk kun blader6 kvister
-
crème fraîche, min 30% fett100 g
-
pepperrot, malt, kremet½ ss
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper1 klype
Servering
-
krepsehaler, kokte, skrelte100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
70 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
148 kJ /
36 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri jul
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Geen beoordelingen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Geen beoordelingen
Djevelegg
Geen beoordelingen
Rød linsetofu
8u. 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Geen beoordelingen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Geen beoordelingen
Temaki sushi (TM6)
Geen beoordelingen
Kringler
1u. 35min
Klassisk Flammkuchen
1u.
Soyamelk og dampede boller
Geen beoordelingen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Geen beoordelingen
Gule egg
Geen beoordelingen