Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

Geen beoordelingen
Voorbereiding 35min
Totaal 2u.
8 porsjoner

Ingrediënten

  • potet skrelt, i terninger (2 cm)
    450 g
  • sellerirot i terninger (2 cm)
    450 g
  • vann
    900 g
  • havsalt
    1 ½ ts
  • grønnkål store stilker fjernet, blader hakket
    200 g
  • hvitløksfedd
    1
  • smør, usaltet i terninger
    30 g
  • olivenolje
    10 g
  • løk delt i fire
    140 g
  • Stiltonost smuldret
    150 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • butterdeig (se tips)
    600 g
  • hvetemel til dryssing
  • egg, medium lett pisket
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 831 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 2095 kJ / 503 kcal
Vetten 32 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 37 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen