![Pastel ruso con praliné de avellanas Pastel ruso con praliné de avellanas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88614771-326f-4d3c-a2ce-a95042f88cb7/Derivates/897069f4-4258-405b-bac6-c6d078bfc491.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
- 150 g de almendra molida
- 150 g de azúcar glas
- 4 claras de huevo
Crema de relleno
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 130 g de leche
- 20 g de maicena
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1597 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 47.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuit de turrón
6 Std. 15 Min
Tronco de Navidad de mazapán
1h
Crema pastelera
10min
Crema de lima
2h 20min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Buñuelos de viento
1h
Tarta esponjosa de limón
3h
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera (Espesar)
15 min